donderdag 28 april 2011

handtouch en apport.

Finbar zijn handtouch is al bere sterk voor een pupje. hij tikt hard tegen mijn hand en nu ben ik bezig met alles terug te brengen door in mijn hand te touchen met speeltje, bal etc. En dit kwartje is bij hem gevallen. Ook kan ik trainen met een open bakje voer op de grond naast me. Wat een probleem is , is de kamer in lopen waar ik train, dat is mijn werkkamer en dus weinig afleiding, maar ik zet alles klaar wat ik nodig heb en elke springt hij zowat op tafel om iets te proberen te jatten en bijna elke keer valt het voer bakje om, waardoor alle voertjes verspreid door de kamer liggen, ;-)..maar ik ben slimmer en nooit heeft hij succes. , hihi..
de gentle leader training gaat ook al beter, hij steekt zijn neusje er zelf in en ik kan de gl al vasthouden in zijn nekkie. Dus super.  Heelwork doe ik niet omdat zijn kneuzing nog steeds niet over is. Down gaan richting mijn hand gaat redelijk. ,maar ook dit staat nog niet onder commando. Zitten mag sneller gaan, dus ook daar nog geen commando. Ik probeer goed te zien welke spel verdient of een voertje. Het wordt wel langzaam tijd voor crate games.
Ook ben ik een weer een cursus in gesprongen, de inner circle van de recallers cursus, waarbij je een jaar lang info en coaching krijgt van Susan Garrett en haar team en ik heb al weer veel bruikbare tips gehoord...........'
Finbar heeft zijn laatste inenting gehad en weegt 13 kg.
wv.

1 opmerking:

  1. Klinkt allemaal supergoed en leuk zeg!
    Heerlijk is het om zo lekker bezig te kunnen zijn!
    Veel trainplezier ;-)))

    BeantwoordenVerwijderen