woensdag 24 augustus 2011

Zoveel gebeurd.

Ja, mensen, mijn zusjes zijn me komen bezoeken, 3 van de 4, en broertje Eagle kon niet komen, dat vond ik wel jammer, had ik ff kunnen knocken met hem ;-). Wat erg jammer was is dat ik niet echt mocht meedoen met spelen en rennen van vrouwtje, ik loop namelijk een beetje mank en de dierendokter zegt dat ik te hard groei en daarom doen mijn pootjes zeer. Ik mag ook niet zo dwaas trainen met vrouwtje, maar soms doen we wel dingen samen en ook samen met pap, anders roest ik ook maar vast.
zal ik es vertellen wat ik zo allemaal doe in een week, wandelen met vrouwtje langs winkels en zo, spannend hoor, ik spring altijd op het trapje om bij de bakker (het ruikt zo lekker) binnen te wippen, mag weer niet dus...ook oefen ik veel dat ik moet kiezen en soms duurt het ff dat ik wel weet waar ik voor moet kiezen, als ik voor vrouwtje kies dan is het altijd goed begin ik in de gaten te krijgen. Ook moet ik met mijn voorpoten op een wiebel ding staan en mijn ene achterpoot op een egel, nee gekkies, geen echte, maar hij voelt wel zo aan.
ladder lopen heb ik gisteren moeten doen, en pap ook, en ik deed het beter.
hard duwen in de hand van het vrouwtje, en hier komen, en vandaag was ik zo stout zei het vrouwtje........ik ging achter een kip aan en kwam niet na 1x roepen, poe, domme actie van me, nu moeten we dat weer veel gaan trainen, want ik moet altijd de eerste keer komen, anders haalt vrouwtje me en ja dan is het feest waar ik mee bezig was ook afgelopen, kan ik maar bbeter meteen terug gaan dan mag ik misschien weer terug naar het feest.
Ik lig graag in mijn rennetje, als ik hard gewerkt heb mag ik daar uitrusten maar ik doe dan soms dingen die minder fijn zijn, blijkbaar. Vrouwtje had me een lekker mandje gekocht, heerlijk vond ik het liggen maar toen ze vreemde hondjes iets aan het leren was, vond ik dat ik wel erbij mocht zijn, dat ging niet, dus friemelde ik zolang tot ik zo een rits ding open had en toen kon ik de vulling aan flarden scheuren, oh dat was cool.............ff dan, daarna had ik een minder lekker lig bed, maar mijn eigen schuld dan maar, ik krijg geen nieuwe.
En nu ga ik wandelen met vrouwtje, btw, ik loop al zo netjes aan de riem, wij zijn er trots op.....
fijne dag.
mijn zusjes, Gently, Hera en Joy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten